Skip to main content

Task 5

SIMPLE PRESENT TENSE (ACTIVE - PASSIVE)

1. Indonesia needs many powerful young men
  Answer : Many strong young people that                                      Indonesia needs

2.She posts the story every day
   Answer : The story she posted every day

3. The teacher theaces English once a week
 Answer : Once a week is taught by an                                              English teacher

4. We do exercise every day
  Answer : We are exercise every day

5. The professors plant the rice at the top of the             building
     Answer : Planted by professors on the                                           building

SIMPLE PAST TENSE ( PASSIVE - ACTIVE )

1. The student created the blogs yesterday
    Answer : Student created a blog yesterday

2. The principal told the student to be good                       student
    Answer : To be a good student said to the                                      principal

3. Many singers sang the song
    Answer : The song was sung by many                                             singers

4. She typed the letter last night
    Answer : The letter was typed last night                                      by her

5. We left the gate open
    Answer : The gate was left open for us

Comments

Popular posts from this blog

Introduce my self

Hi every body! Hmmmm. This is my first blog     My name is Risa Nur Rahmawati. My nick name is Risa. I was born in Ngawi January 06,2004. I 15 years old. I live in kp kalimati, Cengkareng, west Jakarta.      My hobby is reading novels. I like korean drama my id is Gangnam beauty and what wrong with secertary Kim. And i like girls band from korea, this is Blackpink.   Okay see you next time. Byeeee Thank you

Conversation

Hello Everyone! Welcomeback  to My blog  This is my english assignment! First name Risa Nasyhwa   Eva  Last name Rahmawati Zasya Aprilia Job Student Student Student Address Kp. Kalimati Cengkareng,  West Jakarta KP. Kalimati. Cengkareng, West Jakarta Jl. Kunir dalam Home phone number                             -                                                 -                   - Cell phone number +6289649755527 +62895358292333 +6281929673060 Free time activites Watch Korean Drama, Reading webtoon and novel Reading Novel  Watch Video and Reading webtoon E-mail address risa.farin@gmail.com -           ...